Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Εκδρομή σε παιδότοπο

    Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» σαν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου [χορευτικό τμήμα, καλλιτεχνικό τμήμα, κάλαντα κ.α.], τους χάρισε μία αξέχαστη έξοδο στο παιδότοπο Blanos στα Σπάτα Αττικής. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς – συνοδούς. Γύρω στα σαράντα παιδιά και είκοσι γονείς δημιούργησαν μια υπέροχη παρέα γεμάτη ζωντάνια και χαρά.
Το πούλμαν που είχε μισθωθεί, ξεκίνησε από τον σύλλογο και μετέφερε την παρέα στον παιδότοπο. Με γέλια και τραγούδια, φτάσαμε στον χώρο του παιδότοπου και  τα παιδιά ανυπομονούσαν να τρέξουν και να σκαρφαλώσουν. Αφού φόρεσαν τα βραχιολάκια τους  ξεχύθηκαν στον τεράστιο χώρο. Άλλα έκαναν τσουλήθρα, άλλα πήγαν στα φουσκωτά, άλλα έπαιζαν με τα μπαλάκια.Τα μεγαλύτερα παιδιά της παρέας έπαιξαν bowling στον κάτω όροφο μαζί με μπαμπάδες και συνοδούς. Οι μητέρες των παιδιών απόλαυσαν τον καφέ τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να χαλαρώσουν και να κουβεντιάσουν.
Σε λίγη ώρα, όλοι οι μεγάλοι βρέθηκαν μέσα στον παιδότοπο και ξαναέγιναν παιδιά. Ανέβηκαν σε τσουλήθρα, ανέβηκαν στα φουσκωτά και έπαιξαν όλοι μαζί.
Όταν έφτασε η ώρα  της επιστροφής με δυσκολία τα παιδιά έβγαιναν από τον παιδότοπο. Τα παιδιά τρώγοντας δημητριακά και πίνοντας χυμούς που τους πρόσφερε ο σύλλογος, μίλησαν στην κάμερα του συλλόγου εκφράζοντας την χαρά και ικανοποίησή τους.
Λίγο πριν αφήσουμε τον παιδότοπο βγάλαμε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η επιστροφή στο σύλλογο έγινε γύρω στις 9:45 και τα περισσότερα παιδιά είχαν ήδη κοιμηθεί εξαντλημένα από την κούραση.
Η επιθυμία των παιδιών ήταν μία ακόμα έξοδος σε παιδότοπο.

Με εκτίμηση

      Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου